30 Mars

Tjena tjena!!

Har just kommit hem från min spring tur med lilla Anton! Blev inte lika bra spring tur som förra gången för den här gången var han rädd för alla bilar som körde 7 m ifrån oss! Väldigt knepig liten hund! Som tur är han SÖT!

Ny bild på mig!
29 Mars

Som alla andra dagar blir det att plugga idag! Inte kul! Men det måste göras! Ska snart ha NA muntilgt tal i Svenska B, där jag ska prata om bloggar. Lite kul! Men kan ni förstå hur många det är som bloggar?! och varför bloggar man?! Det är ca 5% av sveriges befolkning som bloggar och det är ca 460000 bloggar! Men det är faktiskt mer som bloggar. Det är fler som läser bloggar och det är 35% och oftast så är det unga kvinnor mellan 16-25.

Men kan ni fatta hur mycket det är!! Det är helt sjukt!

Aja, ska inte skriva nå mer tråkigt fakta utan ska fortsätta på mitt tal och lite andra saker!En bild på badberget, där jag kommer ifrån (Rundvik).28 Mars

Ny dag, nya möjligehter! Ble faktiskt inte så mycket PA arbete igår. Ble att jag satt id datorn i stället hihi
Men IDAG MÅSTE jag jobba med PA!!
Till frukost blev det ägg och bacon, som alltid är lika gott på a någon anledning!
Ska man ta en spring tur idag tro?
Hoppas ni får en bra dag! :)
Kreativitet!

Känner mig så kreativ idag!
Tror jag ska göra en ny blogg design snart!

Men nu blir de PA! :D


27 Mars

HEEELLOOOOO!!
Känner mig så GLAD och AHH! :D haha  Har hunnit jogga nu på morgonen och lagat Johannes jacka och snart ska jag sätta mig och plugga lite PA och Foto A och NA Muntligt! Fy vad mycket jag ska göra idag! Men det känns bra för då vet jag att jag kna komma hemma på lovet! Saknar verkligen alla där hemma!

Lilla Anton kommer nog att följa med, vet inte än. Måste prata med Johannes om det och fundera vad jag ska göra när jag är uppe så jag inte lämnar Anton för mycket!

Här kommer några bilder på mig!

25 Mars

Helloj!
Är inte studenten till för att vara kul och något att se frm emot? Men jag längtar faktiskt inte, vill inte vara arbetslös, ingaq pengar, bara att gå hemma! Äääh.. nu ska jag inte tänka så! skönt att slippa skolan att slippa plugga hela dagarna långa!

Nu är det FREDAG! Nu ska vi ha kul! Om 45 min så kommmer några vi träffa på krogen för någen helg sen. asse kallas han. Han och hans syster kommer ikväll! komemr bli jätte kul det!

P.S Äter VÄRLDENS GODASTE CHOKLADKAKA NU! ;D24 Mars

Hejsan! Har inte uppdaterat något på SUPER LÄNGE! Men efter som susen ville att jag skulle börja skriva så får jag väl göra det!
Idag så har jag i alla fall varit hemma och pluggat ist för (världen som bryr sig om små stressade elever som tar studenten!

Dagens pluggande gick ut på att göra en Powerpiont presentation till Foto A där vi ska redovisa om en fotograf. Själv valde jag Richard Avedon. Han var en riktigt duktig fotograf! Har var  både mode och porträtt fotograf. Kommer några av hans bilder lite längre ner.

Håller just nu på att tvätta och plugga efter en god måltid! Tror det var oxkött eller något liknande, till det hade vi skruv potatis (vet inte vad dem heter, men dem ser ut som fjädrar och är kryddade?). Och såsen var bearnaisesås med vitlökssmak! SUPER GOTT!!  hihi


Gud vad jag skriver! Känns lite konstigt men en då bra på något vis! borde nog göra det oftare!Hans mest kända bild!


Elizabeth Taylor som dog ganska nyligen! Riktigt fin bild!


Och så avslutar vi med en bild på själva fotografen Richard Avedon!
Hem längtan!!

'Nu har hem längtan kommit! Skulle åkt hem på fredag och fara till fjällen med min familj, men bara för att jag blev sjuk så kan jag inte fara!! Har inte ens åkt någon bräda den här vintern! Önska att jag hade varit frisk ist för att bli sjuk!!!! :(

RSS 2.0