21 Juli

Länge sedan jag skrev något! Men allt är bra med mig, är just nu hemma hos Johannes bror Peter. Kan vara skönt att komma bort ibland, håller ni inte med? Drömde att jag blev våldtagen och när jag ringde polisen så bryde dom sig inte! När jag vakna så grät jag! haha Lite hemskt var det!

Men nu ska vi inte tänka på det. Har funderat och jag är väldigt dålig på att blogga men ska försöka blogga mer! Men de e väldigt svårt att komma ihåg att blogga.

Ska kolla om lite jobb nu! Hejsvejs! :D

8 Juli

Det var nu några dagar sen jag skrev. Men som sagt har inte hänt så mycket nu på sista! Har börjat gått på en lång promenad varje morgon med Anton! :) Här kommer lite bilder på dom senaste dagarna!Funny!!

Jag gjorde det är testet och jag blev sjukt överraskad! Fuska inte!!


Följ instruktionerna så snabbt som möjligt, men läs inte vidare på nästa fråga innan du svarat på den föregående. Du behöver inte skriva ner svaren, bara svara i huvudet och gå vidare till nästa fråga.Hur mycket är:

12+18
RIKTIGT 30
3+56


RÄTT 59


89+2


YES YES 91


12+53


JAJEMÄN! 6575+26

RÄTT IGEN 101


25+52


JOPP 77


63+32

ALLDELES RIKTIGT 95Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!!Kom igen, ett par till...123+5

KORREKT 128
SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG


LITE LÄNGRE NED


LITE TILL...


BARA LITE TILL...


Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant???


Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en annorlunda (onormal) hjärna.


98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift.


Om du inte tror på det, be någon annan gå in här och göra testet!3 Juli

Helloj! :D Har Harry Potter maraton med bubben! Det är lite roligt för det var JÄTTE länge sedan jag såg dem första filmerna. En mysig söndag kan man helt enkelt säga! :D

Hoppas ni har haft det en bra helg! :) Igår var vi på IKEA en snabbis och köptew lite små saker. Typ sängkläder! hihi Köpte även ett par shorts som är SUPER SKÖNA!!! :O :D

1 Juli

Ja, idag hände det inte så mycket hemma hos mig. Såg på Narnia filmerna, den sista filmen tyckte jag var lite pirates of the caribbean inspirerat. Igår så var jag hos Arbetförmedlingen påett Info möte, skit tråkigt möte! Men det är sånt man måste göra nu när man är vuxen! :) Var även och shoppade lite, tänkte visa tänkte visa toppen men hitta den inte på Ginas hemsida:S  aja får ta en bild på den ist! :) 

Hoppas alla får en underbar fredag! :D Själv ska jag mysa med Bubben min!


RSS 2.0