22 Augusti

Sitter ute på balkongen och njuter av livet! Om en mänad blir jag 20 år! Tiden går snabbt. Har snart varit tillsammans med Johannes i 2 1/2år!  En bild frön min balkong. Jag har jag bara njutit av att vara ledig och se på film. Njuter av att sitta på balkongen och lyssna på gräsklipparna och barnen som springer om krkng ute. Önskar att sommaren kunde vara lite ngre!


PromenadBlev en promenad med vild djuren ist för att springa. Tog några kort på Anton tänkte ta på Donna med men hon sprang iväg och jag efter i panik. Men hon vända snabb och kom tillbaka! Hade hjärtat i halsgroppen när hon sprang iväg!!21Augusti

Morgon mys med mina barn! Hihi Är ledig idag och tog en lång sovmorgon till kl10.30. Super skönt! Så nu ligger jag i sofdan och myser med mina barn! Ska städa sen i eftermiddag så det blir fint här. Kanske till och med tar en spring tur! En bild på mig o min bäbis i soffan!

20 Augusti

Hejsan! Väldigt länge sen jag skrev men har varit upptagen med jobbet. Jobbar på ett företag som heter Xzakt. Trivs jätte bra där! Har fått förlängd anställning till sista sep! Idag hade jag en kort dag på jobbet 8.00-15.30 och nu är jag ledig i två hela dagar! Super skönt!


19 Augusti

Hejsan! vill bara medsela att jag lever!RSS 2.0