26 April

Länge sedan jag skrev nu. Men har just lämnat in mitt PA arbete och håller på med BoF nu:) ska även lägga upp någa bilder! :)
Det är något fel med färgarna när jag lägger upp bilderna :S

12 April

Dagarna går fort. Tiden går snabbare än förut. Snart är det fredag igen. Paniken stiger! Fan för skolan!! Ska ut och fotografera lite idag. Men även jobba på PA:et har bara 65 t och måste ha gjort minst 80 t innan veckans slut!! PANIK!! Som tur är behöver jag knappt gå till skolan i veckan förutom på torsdag för då jag har NA i svenska B i 5t! USCH!11 April

Nu var det länge sen jag skrev något här! Har haft fullt upp med skolan tråkigt nog!n Just nu sitter jag hemma hos Johannes förälderar, vi åkte hem till honom för att fira hans födelsedag som är på onsdag, men vi kunde inte åka upp mitt i veckan pågrund av skolan. Så de blev nu i helgen i stället. Blir att åka hem idag och PLUGGA PLUGGA och LITE MER PLUGGA!!

Här är en bild på mitt Projektarbete! Har kommit mycket längre nu! Men munnen MÅSTE FIXAS!! Den ser helt Cp ut! haha


5 April

Tjäänare! Fullt upp med läxor kan jag lova! Skrev klart mitt tal till NA som jag ska ha imorgon! Kommer gå skit dåligt! Blääh! Men men.. nu måste jag göra lite PA!! VIKTIGT VIKTIGT!!!

RSS 2.0